Aanbod

Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding

Met plezier naar je werk

Thema’s:

  • Loopbaanoriëntatie
  • Carrièreswitch
  • Werk- privébalans
  • Startende ondernemers
  • Loopbaanbegeleiding voor (Young) professionals
  • Loopbaancheques VDAB/ Triangel Loopbaancentrum

Welkom bij de loopbaanbegeleidingsservices van coachpraktijk

Bij Sluis 18. Hier vind je de sleutel tot het ontsluiten van je professionele potentieel. Ben je momenteel niet tevreden met je carrière? Voel je je vastzitten in een baan die niet voldoening geeft? Of ben je gewoonweg onzeker over de volgende stap in je loopbaan? Ik sta klaar om je te begeleiden op de weg naar succes en voldoening in je werk.

Gewoon met plezier naar je werk gaan!

Het ontwikkelen van een bevredigde loopbaan is een complex proces maar zeker waardevol. Ik bied daarom op maat gemaakte individuele begeleiding en ondersteuning om je te helpen bij het nemen van cruciale beslissingen en het vinden van de juiste richting in je carrière. Ik beschik over uitgebreide ervaring en expertise in het begeleiden van professionals in verschillende vakgebieden en bedrijfstakken.

Wat kun je verwachten van loopbaanbegeleiding? Allereerst help ik je om een diepgaand inzicht te krijgen in je sterke punten, vaardigheden, interesses en waarden. Dit zelfbewustzijn is essentieel om te bepalen welke loopbaanpaden het beste bij je passen. Vervolgens stellen we samen haalbare doelen en een actieplan op om deze doelen te bereiken.

Identificeer mogelijke obstakels en overwin deze met effectieve oplossingen.

Of het nu gaat om het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden, het verbeteren van je persoonlijke merk, het verkennen van alternatieve carrièremogelijkheden of het beheren van veranderingen in je huidige baan, je krijgt ondersteuning op elk punt van je loopbaanreis.

Daarnaast bied ik waardevolle begeleiding bij het opstellen van een overtuigend CV, het voorbereiden van sollicitatiegesprekken en het ontwikkelen van effectieve netwerkstrategieën. Gewoon jezelf goed in de markt zetten! Ik begrijp dat het vinden van een baan een competitieve en uitdagende taak kan zijn, en daarom voorzie ik je van de tools en kennis die nodig zijn om je te onderscheiden van andere kandidaten.

Ik geloof sterk in de kracht van persoonlijke groei en voortdurende ontwikkeling, zeker nu de werkdruk toeneemt en er sprake is van loopbaanverlenging. Je streeft ernaar om niet alleen je professionele doelen te bereiken, maar ook om te groeien als individu. Ik zal je aanmoedigen om nieuwe mogelijkheden te verkennen, uit je comfortzone te stappen en je volledige potentieel te realiseren.

Klaar om je loopbaan naar nieuwe hoogten te brengen? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend intakegesprek en ontdek hoe ik je kan ondersteunen op jouw weg naar succes.