Over mij

Over mij

Wie ben ik?

Ik ben Suzanna Keijer, een gedreven zelfstandig ondernemer die altijd streeft naar het beste in mezelf en anderen. Mijn aanpak is enthousiast, betrokken, gedegen en resultaatgericht. Ik ben ervan overtuigd dat ieder individu een enorme kracht bezit en in staat is om buitengewone prestaties te leveren. Mijn doel is om mensen uit te dagen, hen uit hun comfortzone te halen en hen te helpen om hun grenzen te verleggen.

Ik hanteer een heldere en prikkelende stijl, voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om zowel mezelf als anderen te blijven ontwikkelen. Door mijn persoonlijke benadering creëer ik een positieve impact en motiveer ik anderen om hun potentieel te maximaliseren. Samen streven we naar groei, succes en voldoening.

Met mijn enthousiasme en gedrevenheid ben ik een waardevolle partner voor mijn klanten. Ik geloof in de mogelijkheden van elk individu en werk samen met hen om tastbare resultaten te behalen. Mijn betrokkenheid en gedegen aanpak dragen bij aan hun succes.

Laten we gezamenlijk de uitdagingen aangaan, grenzen verleggen en het beste in onszelf naar boven halen. Ik ben er klaar voor om jou te inspireren en te ondersteunen op jouw weg naar succes. Samen zullen we concrete stappen zetten en je uit je comfortzone halen, zodat je kunt groeien en je buitengewone capaciteiten kunt benutten.

Over mij

Ervaring

Met mijn uitgebreide werkervaring in zowel het bedrijfsleven, de overheid als het onderwijs, en mijn rol als zelfstandig ondernemer met tien jaar ervaring als eigenaar van een volmacht- en verzekeringsbedrijf, heb ik een schat aan kennis en inzichten opgedaan gedurende mijn loopbaan. Bovendien heb ik waardevolle bestuurlijke ervaring opgedaan als voorzitter van een vrijwilligersorganisatie en als jeugdcoach van hockeyteams op top  niveau. Al deze waardevolle ervaringen vormen nu de basis voor mijn praktijk “Bij Sluis 18”.

In mijn veelzijdige carrière heb ik een breed scala aan situaties en uitdagingen het hoofd geboden. Deze ervaring stelt mij in staat om een diepgaand begrip te hebben van diverse contexten en om effectieve oplossingen te bieden. Ik heb geleerd om complexe problemen te analyseren, innovatieve strategieën te ontwikkelen en positieve veranderingen teweeg te brengen.

Met mijn unieke achtergrond en diverse vaardigheden kan ik een waardevolle partner zijn in het bereiken van persoonlijke en professionele doelen. Ik ben toegewijd om samen te werken en op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften en uitdagingen van mijn cliënten.

Opleidingen en kennis

Beroepsopleidingen:

Ik heb mijn opleidingen voor loopbaanbegeleiding en coaching Met ziel en Zakelijkheid gevolgd bij Blankestijn & Partners, en deze afgerond met POST-HBO register diploma’s die erkend worden door de beroepsverenigingen NOLOC, NOBCO en LVSC. Momenteel ben ik bezig met de aanvragen voor certificering en inschrijving bij deze beroepsverenigingen.

Onlangs heb ik de opleiding Masterclass Systemic Coachen bij Systo in België positief afgerond. Met de verworven kennis heb ik meer inzicht gekregen in verborgen dynamieken en het doorbreken van patronen. Met deze kennis kan ik mijn coachees nog beter begeleiden tijdens complexe veranderingen en hen helpen anticiperen op hindernissen en hulpbronnen tijdens het veranderingsproces.

Bij mijn praktijk “Bij Sluis 18” begeleid ik graag mensen op professionele wijze om het beste uit zichzelf te halen en hun volle potentieel te bereiken