Coachpraktijk
Bij Sluis 18

Mijn coachpraktijk

Online coaching of bezoek
coachpraktijk Bij Sluis 18

Praktijk “Bij Sluis 18”
Praktijk “Bij Sluis 18” is gelegen in een landelijke omgeving, waar licht, ruimte en rust een inspiratie vormen om tot nieuwe ideeën en inzichten te komen. De praktijk biedt ruimte voor 1-1 gesprekken en kleine groepen. Bij goed weer kunnen we in de tuin altijd een mooie plek vinden om in alle privacy en vrijheid het gesprek te voeren.

De praktijk is gelegen aan de  Zuid Willemsvaart op de Achelsedijk 4 te Bocholt , naast sluis 18. Hier ontleent de naam van de praktijk zich dan ook aan.

Parkeren:
U kunt op het terrein uw auto of fiets parkeren.

Online coaching:
Online coaching is coaching via het internet. Een geweldige manier om afstand en ook reistijd te overbruggen. Online coaching kan via Teams en Zoom.

Het voordeel van Teams of Zoom is dat we elkaar kunnen zien. Op deze manier kan ik zien wat ons gesprek met je doet en kan ik inhaken op datgene wat gebeurd. Daarbij kan ik ook zaken verduidelijken door je iets te laten zien en uit te leggen door een scherm te delen of via een flipover bijvoorbeeld. Dat werkt verhelderend.

Ben jij op zoek naar online coaching? Dan is dit echt iets voor jou!

Tarieven

Gratis intakegesprek:  

Transparantie over het coachingsproces is voor mij als coach van groot belang. Ik wil dat je volledig geïnformeerd bent voordat we aan een coachingstraject beginnen. Daarom bied ik een gratis intakegesprek aan, waarin we samen kunnen kijken wat ik kan betekenen en of er een klik is.

Tijdens het coachingstraject werk ik altijd samen met je om duidelijke doelen en verwachtingen vast te stellen. Ik houd je op de hoogte van het coaching proces en we evalueren regelmatig de voortgang om ervoor te zorgen dat we op schema blijven. Zo voorkomen we verrassingen!

Kortom, transparantie is voor mij essentieel in het coaching proces. Zo kun je met vertrouwen en duidelijkheid aan de slag om jouw doelen te behalen.

Tarieven:
€ 90,- voor een consult (exclusief B.T.W.)
€ 425,- pakket voor 5 consulten (exclusief B.T.W.)

Loopbaanbegeleiding via loopbaancheques in aanvraag bij de VDAB.

Gedragscode en diversiteitsverklaring:
Als coach hecht ik veel waarde aan integriteit en professionaliteit. Ik werk conform de Internationale
Ethische Gedragscode en heb de diversiteitsverklaring ondertekend. Mijn focus ligt op respect voor mijn coachees en het waarborgen van hun privacy. Ik creëer een veilige omgeving waarin open communicatie mogelijk is en ik zorg ervoor dat ik binnen mijn professionele grenzen blijf.